KLV Professional Match
Volg KLV Professional Match op LinkedIn Login bij KLV Professional Match Volg KLV Porfessional Match op Twitter Volg KLV Professional match op Facebook Volg KLV Professional Match op google+
Schrijf u direct in

TRAININGSKALENDER

ONDERWERP DATA 2017
Eendaagse trainingen met open inschrijving  
Persoonlijke effectiviteit voor de introverte professional  2 nov
   
Tweedaagse trainingen met open inschrijving
Persoonlijke kracht en uitstraling 3 nov en 17 nov
Persoonlijke effectiteit voor de introverte professional 2 dagen 10 nov en 24 nov
Trainingen incompany  op aanvraag

Praktische informatie

De trainingen vinden plaats in Ultra Plus op Wageningen Campus en worden gegeven van 9.30 tot 17.00 uur. De trainingsprijzen zijn inclusief koffie, thee, lunch en hand-outs. Na afloop ontvangen de deelnemers een trainingscertificaat. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Judith Kobessen via 0317-483855 of via jkobessen@klvprofessionalmatch.nl.

Geraldine Sinnema (Loopbaanbegeleider, coach en trainer)
"In de loop van de jaren heb ik me ontwikkeld tot een positief ingestelde, open vrouw met een luisterend oor, die prikkelende vragen stelt, empatisch is, je een spiegel voorhoudt en je uitdaagt. Een eigenwijze vrouw met een rugzak aan levenservaring. Mijn kracht is dat ik mijn mensenkennis kan vertalen naar praktische adviezen die je verder helpen. Ik gebruik mijn helderheid, inlevingsvermogen en creativiteit om werkelijk een verschil te maken. Als iemand in een gesprek of training nieuwe dingen van zichzelf ontdekt, kan ik daar erg van genieten.

Oorspronkelijk opgeleid als Arbeidssocioloog en Voorlichtingskundige, heb ik mijn draai helemaal gevonden in het persoonlijk begeleiden van mensen in loopbaan en werk. Ik beschouw het als een voorrecht om een stukje mee te mogen lopen op iemands levensweg en één van instrumenten te zijn waarmee iemand in een bepaalde fase geholpen is. Sinds 1992 werk ik als loopbaanbegeleider, coach en trainer voor hoger opgeleiden. Ik ben lid van de NOLOC, Vereniging voor Loopbaan Professionals.

Uitgangspunt van mijn begeleiding is het (her)ontdekken van je eigen wensen en kracht en het nemen van je eigen verantwoordelijkheid. Als trainer en coach stimuleer ik je om authentiek te zijn en die stappen te zetten waarmee je bereikt wat je echt wil."