KLV Professional Match
Volg KLV Professional Match op LinkedIn Login bij KLV Professional Match Volg KLV Porfessional Match op Twitter Volg KLV Professional match op Facebook Volg KLV Professional Match op google+
Schrijf u direct in

Afnemen assessments kan nu ook via KLV Professional Match!


Van diverse klanten kregen wij de vraag of wij ideeën hadden over hoe en waar zij het beste assessments konden afnemen. Ons antwoord was direct, een E-assessment ( de USG Selectiescan). Voor het afnemen van assessments in zijn algemeenheid dus voor zowel interne als ook externe sollicitanten kunt u te allen tijde bij ons terecht.

KLV Professional Match stelt namelijk het USG E-assessment via HFMtalentindex beschikbaar. De resultaten van de assessments worden digitaal in de vorm van een uitgebreide rapportage persoonlijk en strikt vertrouwelijk ter beschikking gesteld.

Het assessment bestaat standaard uit de volgende onderdelen:

 • Drijfverentest 
  Dit is een vragenlijst die specifiek ontworpen is om relevante drijfveren te onderzoeken. Drijfveren geven een beeld van de zaken waar de sollicitant energie van krijgt in zijn werk, of waar hij/ zij juist op afknapt. De vragenlijst bestaat uit 120 vragen. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten.
 • Persoonlijkheidsmeting 
  Deze meting is een vragenlijst die specifiek ontworpen is om relevante persoonlijkheidskenmerken te onderzoeken. De gemeten persoonlijkheidskenmerken geven een beeld van de karaktereigenschappen die bepalend zijn voor het gedrag van de sollicitant. De vragenlijst bestaat uit 192 vragen. Het invullen duurt ongeveer 30 minuten.
 • Volledige Intelligentie Test (VIT) 
  De VIT is een intelligentietest waarmee het algehele werk- en denkniveau wordt gemeten. De VIT brengt vier specifieke domeinen van intelligentie in kaart: cijfermatig redeneervermogen, logisch redeneervermogen, rekenvaardigheid en verbale aanleg. De test bestaat uit 68 vragen. Voor het invullen krijg je 30 minuten de tijd.
 • USG Selectiescan 
  De uitkomsten van de persoonlijkheidsmeting en de VIT worden voor je gecombineerd in de USG Selectiescan (incl. Learning Agility).


Kosten?

De kosten voor het afnemen van het gehele assessment is 
€250,- per persoon (excl. btw). Wanneer u ons de gehele Werving & Selectie procedure laat doen, dan kunt u assessments afnemen tegen gereduceerd tarief.

Meer weten? 
Neem dan contact met ons op via 0317-485525. Mailen kan ook: 
info@klvprofessionalmatch.nl