KLV Professional Match
Volg KLV Professional Match op LinkedIn Login bij KLV Professional Match Volg KLV Porfessional Match op Twitter Volg KLV Professional match op Facebook Volg KLV Professional Match op google+
Schrijf u direct in

Wie zijn wij?

Historie

KLV Professional Match is dé expert in life science jobs. Wij zijn ontstaan uit een gezamenlijk initiatief van KLV Wageningen Alumni Network, het grootste Wageningen Alumni Netwerk, Wageningen University & Research Centre en Start People. De verbondenheid met deze partijen zorgt voor een unieke input aan kennis, netwerken en ervaring binnen ons werkgebied. Wij zijn in 1973 opgericht onder de naam “het Loopbaancentrum”.

Vakgebieden

KLV Professional Match is dé expert in werving & selectie van Professionals in de Voedsel, Agricultuur en Feed industrie. Binnen deze markten richt KLV Professional Match zich op de Professionals in R&D, Sales en Quality. Deze Professionals hebben een HBO of WO achtergrond in de vakgebieden dierwetenschappen, levenmiddelentechnologie of plant science.

Markten Professionals  Diensten
Agricultuur Sales Detacheren (uitzend, freelance, zzp)
Diervoeding - Feed Quality Werving & Selectie
Voedselindustrie - Food Research Loopbaanbegeleiding


Onze dienstverlening

Wij hebben functies voor zowel talentvolle starters als professionals met ruime werkervaring. Ons werkgebied is heel Nederland en we bemiddelen voor opdrachtgevers zoals;
- zaadveredelingsbedrijven,
- diervoedersbedrijven en
- levensmiddelenconcerns.

Bent u opdrachtgever

Naar aanleiding van uw vacaturemelding maken wij een selectie uit onze database (file-search) en tevens plaatsen wij uw vacature op onze website. Voor het aantrekken van geschikte kandidaten maken wij een keuze welke passende kanalen vanuit ons uitgebreide netwerk en voor ons beschikbare (social) media wij gaan inzetten. Geschikte kandidaten worden benaderd en uitgenodigd voor een selectiegesprek. Bij gebleken geschiktheid wordt de kandidaat aan u voorgesteld middels een curriculum vitae van de betreffende kandidaat met een uitgebreide motivatie.

Wilt u een greep van onze kandidaten maandelijks in uw mail ontvangen? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Uw voordelen zijn:

  • gebruik kunnen maken van ons uitgebreide netwerk (Wageningen University & Research en KLV Wageningen Alumni Network);
  • geen advertentiekosten;
  • aanzienlijke tijds- en kostenbesparing (geen selectie uit brieven, geen ontvangstbevestigingen/afwijzingen);
  • snelle beschikking over kandidaten uit ons bestand;