KLV Professional Match
Volg KLV Professional Match op LinkedIn Login bij KLV Professional Match Volg KLV Porfessional Match op Twitter Volg KLV Professional match op Facebook Volg KLV Professional Match op google+
Schrijf u direct in

Wie zijn wij?

Historie

KLV Professional Match is dé expert in life science jobs. Wij zijn ontstaan uit een gezamenlijk initiatief van KLV Wageningen Alumni Network, het grootste Wageningen Alumni Netwerk, Wageningen University & Research Centre en Start People. De verbondenheid met deze partijen zorgt voor een unieke input aan kennis, netwerken en ervaring binnen ons werkgebied. Wij zijn in 1973 opgericht onder de naam “het Loopbaancentrum”.

Schrijf je nu in bij KLV Professional Match: inschrijfformulier

Vakgebieden

KLV Professional Match is dé expert in werving & selectie van Professionals in de voedsel, Agricultuur en feed industrie. Binnen deze markten richt KLV Professional Match zich op de Professionals in R&D, Sales en Quality. Deze Professionals hebben een HBO of WO achtergrond in de vakgebieden dierwetenschappen, levenmiddelentechnologie of Plant Science.

Markten Professionals  Diensten
Agricultuur Sales Detacheren (uitzend, freelance, zzp)
Diervoeding - Feed Quality Werving & Selectie
Voedselindustrie - Food Research Loopbaanbegeleiding

Onze dienstverlening

Wij hebben functies voor zowel talentvolle starters als professionals met ruime werkervaring. Ons werkgebied is heel Nederland en we bemiddelen voor opdrachtgevers zoals;
- zaadveredelingsbedrijven,
- diervoedersbedrijven en
- levensmiddelenconcerns.

Bent u op zoek naar een andere baan?

Bent u op zoek naar een vaste of een tijdelijke baan? KLV Professional Match id dé expert in life science jobs en wij zorgen voor het aantrekken van kandidaten met de juiste kwalificaties voor de vacatures in de agrarische life sciences . U kunt zich gratis bij ons inschrijven. Hiervoor verwijzen wij graag naar het kopje inschrijven.

Indien u bij ons bent ingeschreven kunnen wij u benaderen om passende functies met u te bespreken. Indien u een passende kandidaat bent en interesse hebt in de besproken functie zullen wij een afspraak met u maken voor een selectiegesprek. Het selectiegesprek is een belangrijk onderdeel in het werving en selectietraject.. Voordat wij u als kandidaat voorstellen aan onze opdrachtgever willen wij dus eerst graag persoonlijk met u kennis maken, zodat wij bekend zijn met uw achtergrond, interesses en wensen.

Als de sollicitatie resulteert in een dienstverband komt u òf in dienst van de opdrachtgever, òf er wordt u een dienstverband aangeboden op basis van uitzenden of detacheren.

Schrijf u nu in via ons inschrijfformulier.