KLV Professional Match
Volg KLV Professional Match op LinkedIn Login bij KLV Professional Match Volg KLV Porfessional Match op Twitter Volg KLV Professional match op Facebook Volg KLV Professional Match op google+
Schrijf u direct in

Persoonlijke effectiviteit voor de introverte professional

Ben jij bedachtzaam, sta je niet graag in het middelpunt van de belangstelling, en heb je moeite met small talk? Kan je juist goed luisteren, observeren en analyseren? Ben je een kritische denker met een sterke intuïtie? Krijg jij energie van het ontwikkelen van ideeën en ben je graag alleen? Dan ben je zeer waarschijnlijk een introvert persoon. Ongeveer een derde van de mensen is introvert.

De kwaliteiten van meer introverte mensen komen lang niet altijd tot hun recht. Dit komt doordat extravert gedrag zo ongeveer de norm is in onze huidige Westerse samenleving. We waarderen juist sociaal, energiek gedrag en het snel kunnen schakelen. We hechten aan overleg, samenwerken, en jezelf profileren. Sinds Het Nieuwe Werken zijn kantoortuinen, flexibele werkplekken, en werken in teams de standaard.

Als introvert persoon is het daarom van belang goed te weten wat je zelf nodig hebt om goed te functioneren in omstandigheden die voor jou niet ideaal zijn.

Werkwijze

In deze training staan we stil bij jouw kwaliteiten als professional met een meer introverte persoonlijkheid, en gaan we onderzoeken hoe jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht kunnen komen. Hoe zorg je voor optimale omstandigheden? Hoe ga je om met je innerlijke criticus? Wat voor onbewuste aannames of blokkerende gedachten zitten jou in de weg? Ook hele praktische zaken als 'hoe breng ik mijn ideeën voor het voetlicht in een overleg' , komen aan de orde. Er is volop gelegenheid te oefenen.

Praktisch

  • Duur: 1 dag van 10.00 tot 16.00 uur 
  • Data:   31 jan en 16 mei 2019
  • Kosten: €300 voor KLV leden, € 350 voor niet-KLV leden, excl.btw.
  • Locatie: Wageningen.
  • Aanmelden: info@klvpm.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Slovenka Ristic 0317-485525  of via sristic@klvpm.nl
Ga terug naar onze trainingskalender