KLV Professional Match
Volg KLV Professional Match op LinkedIn Login bij KLV Professional Match Volg KLV Porfessional Match op Twitter Volg KLV Professional match op Facebook Volg KLV Professional Match op google+
Schrijf u direct in

Referenties

Nunhems - Arlette van Heel, HR Division Manager R&D

Nunhems

“Ik ervaar de contacten met KLV Professional Match als zeer positief; de consultants hebben een goed inzicht in onze specialistische vacatures vanwege hun opleidingsachtergrond en doen alle moeite om inzicht te krijgen in onze bedrijfscultuur".

"Jullie doen jullie naam ‘’Professional Match’’ vanuit verschillende oogpunten absoluut eer aan!”

 

Kerry Ingredients & Flavours EMEA Region - Joost van Kleef, Manager Human Resources

Kerry Ingredients & Flavours EMEA Region

“Het contact is steeds plezierig en professioneel. Het grote inlevingsvermogen en de goede begripsvorming van de consultants helpt zeker bij het vinden van de juiste kandidaten.’’

‘’De kwaliteit van dienstverlening ervaar ik als goed; de procedures worden prima opgevolgd en bovendien zijn meerdere consultants op de hoogte van de status van de procedure.’’

 

AFB International - Dorith Gilsing Rooijakkers, Human Resource Manager

AFB International

“De consultants van KLV Professional Match zijn professionals die, na een grondige analyse van de wensen en behoeften, de juiste kandidaten weten voor te stellen.”

‘’Ik ervaar het persoonlijke en zakelijke contact als prettig en professioneel. Gesprekken en informatievoorzieningen verlopen vlot en eerlijk met voldoende onderlinge afstemming.’’

 

Roxit - Hans Blonk, Teamleider Data

Roxit

‘’Het valt op dat KLV Professional Match de drive heeft om direct de goede kandidaat te vinden. De gesprekken die we met geselecteerde kandidaten voeren, zijn bijna altijd zinvol en leiden vaak tot het gewenste resultaat: een nieuwe medewerker erbij.’’

‘’De consultants van KLV Professional Match luisteren goed naar onze behoeftes en geven aanvullende adviezen over het functieprofiel zodat zij nog gerichter kunnen werven. Het is voor KLV Professional Match geen loterij; net zolang cv’s sturen totdat het een keer raak is.”

 

Projecten LTO Noord - Evelien Kloosterboer, Directeur

Projecten LTO Noord

“KLV Professional Match weet persoonlijke competenties te matchen met de doelstellingen en de cultuur van Projecten LTO Noord. Dat is meer dan het vergelijken van het CV en het vacatureprofiel. Hierdoor weet KLV de juiste kandidaten te selecteren en voor te stellen.”

“De consultants van KLV Professional Match zijn scherp en kritisch en willen het beste voor Projecten LTO Noord realiseren, ook als dat extra inspanningen van ze vergt.”

 

LLTB - Bert Senden, Directeur belangenbehartiging

LTTB

"KLV Professional Match beschikt over een groot netwerk aan hoger opgeleide kandidaten met een brede agrarische achtergrond. Door een goede analyse van de vraag, inhoud en benodigde competenties van de vacature weten de consultants een juiste selectie te maken uit dit netwerk. De consultants geven zowel de sterke als de aandachtspunten van de voorgestelde kandidaten goed weer, waardoor wij hierop door kunnen vragen".

"Het contact met de consultants is informeel, adequaat, professioneel en doelgericht".

Een wereld van verschil - Geraldine Sinnema, Loopbaancoach en trainer

"De contacten met de consultants van KLV Professional Match zijn heel prettig, doordat ze zelf uit het groene vakgebied komen en klantgerichtheid hoog in het vaandel hebben staan."

"Het verzorgen van loopbaanbegeleiding, training en coaching voor KLV Professional Match is een echte samenwerking, doordat ze hun werkzoekenden goed kennen en weten wie ze kunnen doorverwijzen voor extra begeleiding. "