KLV Professional Match
Volg KLV Professional Match op LinkedIn Login bij KLV Professional Match Volg KLV Porfessional Match op Twitter Volg KLV Professional match op Facebook Volg KLV Professional Match op google+
Schrijf u direct in

Wie zijn wij?

Missie

Voor de Agrarische, Voedsel en Dierenvoedingsmarkt biedt KLV Professional match een Executive Search oplossing met een sterk relatiegerichte aanpak. De directe verbondenheid met Wageningen University & Research geeft ons niet alleen een warm en sterk netwerk, maar ook een intellectuele partner voor de markt. Werkend vanuit het hart van de universiteit in Wageningen verbinden en matchen wij maandelijks talentvolle, maar vooral ervaren Professionals aan onze opdrachtgevers.

Wij hechten grote waarde aan
- persoonlijke betrokkenheid
- deskundig advies
- transparante communicatie

Historie

KLV Professional Match had eerder de naam 'loopbaancentrum' en is opgericht in het jaar 1973 vanuit het KLV Alumni Netwerk. De verbondenheid destijds met de overheid en de agrarische en voedsel sector was destijds al sterk met elkaar verbonden. Sinds 2001 is op initiatief van de Wageningen University & Research en KLV Alumni ook USG Start People betrokken in de organisatie, waarna de naam KLV Professional Match is ontstaan. Een samenwerking die gezamenlijk een uniek netwerk aan specialisten vormt en waar dagelijks kennis van de markt gedeeld wordt.

Vakgebieden

KLV Professional Match is gericht op de werving & selectie van Professionals in de Voedsel, Agricultuur en dierenvoedingsindustrie industrie. Binnen deze markten richt KLV Professional Match zich op de Professionals in Operations, R&D, Sales en Quality. Deze Professionals hebben een HBO of WO achtergrond in de vakgebieden dierwetenschappen, levensmiddelentechnologie of plant science.

Markten Professionals  Diensten
Feed Sales Detacheren (uitzend, freelance, zzp)
Food Quality Werving & Selectie
Plant Research Loopbaanbegeleiding
  Operations