KLV Professional Match
Volg KLV Professional Match op LinkedIn Login bij KLV Professional Match Volg KLV Porfessional Match op Twitter Volg KLV Professional match op Facebook Volg KLV Professional Match op google+
Schrijf u direct in

Op zoek naar personeel?

De medewerkers van KLV Professional Match zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van HBO'ers en academici binnen de sectoren Voedselindustrie, Diervoeding en Agricultuur. Wij bemiddelen professionals op alle niveaus in heel Nederland naar een vaste of tijdelijke baan. Dit doen wij op basis van detachering of directe werving en selectie. Onze kandidaten zijn professionals in life sciences op starter, junior, medior en senior niveau, die voornamelijk gestudeerd hebben aan Wageningen UR, van Hall Larenstein, CAH Dronten en HAS Den Bosch. Zij zijn bachelor, master of Phd in het vakgebied Agriculture, Feed en Food. KLV Professional Match is een joint venture tussen Start People en Wageningen University & Research en is ontstaan vanuit het KLV Wageningen Alumni Network.

Markten Professionals  Diensten
Agricultuur Sales Uitzenden
Diervoeding - Feed Quality Werving & Selectie
Voedselindustrie - Food Research Loopbaanbegeleiding
  Operations  

Uw vacature

Naar aanleiding van uw vacaturemelding maken wij een selectie uit onze database (file-search) en tevens plaatsen wij uw vacature op onze website. Voor het aantrekken van geschikte kandidaten maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk en de specifieke media. Geschikte kandidaten worden benaderd en uitgenodigd voor een selectiegesprek. Bij gebleken geschiktheid wordt de kandidaat aan u voorgesteld middels een curriculum vitae van de betreffende kandidaat met een uitgebreid gespreksverslag en motivatie.

Uw voordelen

  • gebruik kunnen maken van ons uitgebreide netwerk (Wageningen University & Research en KLV Wageningen Alumni Network);
  • aanzienlijke tijds- en kostenbesparing (geen selectie uit brieven, geen ontvangstbevestigingen/afwijzingen);
  • snelle beschikking over kandidaten uit ons bestand;
  • mogelijkheid om kandidaten tijdelijk aan te nemen (zie verder uitzenden/detacheren).

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen via 0317-485525 of via info@klvprofessionalmatch.nl